Waarom een allround DJ boeken?

In Nederland staan ​​we bekend om de bekende DJ’s zoals Martin Garrix, Hardwell, Armin van Buuren, Tiesto. Deze DJ’ richten zich op specifieke genres. Ze zitten allemaal in elektronische muziek. Geef je echter een feest en heb je allerlei verschillende gasten, dan ben je wellicht op zoek naar een allround DJ. Je zoekt een DJ die bekend is met vele stijlen. Het kiezen van zo’n allround DJ heeft veel voordelen.

Diversiteit

Een allround DJ kan alles voor je draaien, maar wat hem zo bijzonder maakt is dat hij ook kennis heeft van verschillende genres. Hij weet hoe hij nummers samen moet voegen en hij begrijpt dat de populaire nummers van elke stijl erg belangrijk zijn voor een goede mix van muziek. De DJ is bekend met wat wel en niet werkt, dus je kunt hierdoor zorgeloos van het feest genieten.

Voor ieder wat wils

Een allround dj begrijpt elke wens. Of het nu gaat om een salsafeest, happy hardcore of top 40. In alle gevallen is het belangrijk dat de dj precies begrijpt wat je bedoelt zodat hij met je mee kan denken. Als je wilt dat iedereen kan genieten op het feest, dan kan een allround dj daarvoor zorgen.

Een geweldig feest voor iedereen

Dit geldt vooral bij bruiloften. Er zijn veel verschillende soorten gasten, van familieleden tot collega’s. Dan wil je dat iedereen plezier heeft. Maar je begrijpt ook dat sommige muziek misschien iets te heftig is voor je oma, en je twijfelt of deze slow dance je collega’s zal aantrekken. Gelukkig is er een allround bruiloft DJ.

Nummers aanvragen

Tot slot kun je bij de allround DJ er altijd voor kiezen om een ​​aanvraag te doen. Je weet natuurlijk nooit van tevoren hoe de avond zal zijn en het zou leuk zijn om spontaan een liedje te spelen. Zeker voor de allround DJ is dit geen probleem, want hij heeft alle muziek in huis!